source site Loading

Over Victor & Hugo

http://thesightseer.org/show/unshackled/ Hi!

source Help, ik ben een boekenwurm!

Mijn probleem begon al heel vroeg in mijn kindertijd: terwijl andere vijfjarige kleuters met hun vinger in de neus naar de perikelen van die grijze kat en de slimme muis op tv aan het kijken waren, zat ik in een hoekje mijn eerste woordjes te lezen. Dit was natuurlijk geen hoogstaande literatuur, maar het was genoeg voor mij.

Later leerde ik écht lezen en al snel had ik mijn eigen genre gevonden: griezelverhalen. Zo verslond ik de boeken van Paul Van Loon, Marc De Bel en Patricia David.

Leerkrachten uit het secundair onderwijs waren steeds verbaasd over welke boeken ik meenam naar school. Stephen King, Stephenie Meyer en Dan Brown waren mijn vrienden die me tot mijn 16e gezelschap hebben gehouden. Pas recent is mijn leesgebied verbreed: nu lees ik ook thriller, psychologische romans en mystery.

Graag wil ik mijn leeservaringen delen met anderen, vandaar dit blog. Hier kan ik u boeken aanraden, of net waarschuwen om een boek niet te lezen.

Welkom bij Victor & Hugo

– Iben

 

Top